Profiel

Profiel

Ik ben al een hele tijd werkzaam binnen een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie.

Ik richt mij op kinderen en jongeren (0-18 jaar) en hun directe omgeving. Mijn taken bestaan onder andere uit diagnostiek en behandeling.

Mijn ervaring ligt vooral op het gebied van ontwikkeling, gedrag en communicatie. Maar ook met andere onderwerpen binnen gezinnen, zoals eetstoornissen,  hechtingsproblemen en vluchtelingenproblematiek, ben ik bekend.

Sinds 2009 heb ik ook mijn eigen praktijk: Ouder& Kind begeleiding.

Vanuit een brede context kijk ik samen met het gezin naar het probleemgedrag van het aangemelde kind, en naar welke betekenis er aan het gedrag wordt gegeven.

Er is veel aandacht voor de onderlinge gedrags- en interactiepatronen en het verbeteren daarvan en om die reden maak ik tijdens mijn behandeling o.a. gebruik van video ( video-interactie begeleiding) en gedragstherapeutische interventies.

Het uitgangspunt van mijn behandeling is dat de betrokkenen zich gehoord en erkend voelen, en zich bewust worden van de manier waarop ze op elkaar reageren en zicht krijgen op de invloed die ze op elkaar hebben.

Van daaruit wordt er gewerkt aan een oplossing.

Basic Trust Noord

Vanuit mijn eigen praktijk Ouder- en Kindbegeleiding ben ik tevens betrokken als onderaannemer, orthopedagoog en systeemtherapeut i.o. bij Basic Trust Noord.

Basic Trust Noord is een samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde professionals werkzaam in een groot deel van de drie noordelijke provincies.

Binnen deze samenwerking hebben zij hun expertise gebundeld.

Op deze pagina lees je meer informatie over Basic Trust Noord, wat ons verbindt en de Basic Trustmethode.